Megengedte a bíróság, hogy hazahozzák Leventét az amerikai bababörtönből

külföld
2018 július 4., 4:21
comments 235

A kétéves Levente azután került egy bronxi menekültközpontba, hogy Donald Trump bevándorláspolitikája miatt őt is elválasztották szüleitől. Közben a szüleit 600 kilométerre, Buffalóban tartják fogva. A magyar kisfiú történetéreől a BuzzFeed is beszámolt. A lap megjegyezte, hogy miközben a magyar kormány példásnak tartja Trump szigorát, a magyar állampolgárok nagyon gyakran maradnak az Egyesült Államokban lejárt vízummal is, amivel megsértik az ottani törvényeket.

A Blikk most arról ír, hogy Levente nővérének sikerült elérnie a bíróságon, hogy a kisfiú hazajöhessen vele Magyarországra. Azt egyelőre nem tudni, hogy a szüleivel mikor találkozhat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt