Megengedte a bíróság, hogy hazahozzák Leventét az amerikai bababörtönből

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A kétéves Levente azután került egy bronxi menekültközpontba, hogy Donald Trump bevándorláspolitikája miatt őt is elválasztották szüleitől. Közben a szüleit 600 kilométerre, Buffalóban tartják fogva. A magyar kisfiú történetéreől a BuzzFeed is beszámolt. A lap megjegyezte, hogy miközben a magyar kormány példásnak tartja Trump szigorát, a magyar állampolgárok nagyon gyakran maradnak az Egyesült Államokban lejárt vízummal is, amivel megsértik az ottani törvényeket.

A Blikk most arról ír, hogy Levente nővérének sikerült elérnie a bíróságon, hogy a kisfiú hazajöhessen vele Magyarországra. Azt egyelőre nem tudni, hogy a szüleivel  mikor találkozhat.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.