A kukoricásba hajtott a lopott Skodával, és elszaladt

A sértett hívta a rendőröket, hogy június 29-én reggelre virradóra a várpalotai családi házának garázsából ellopták a Skodáját, amiben előzőleg benne hagyta a pénztárcáját, a személyes iratait és a kocsi indítókulcsát is.

A Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai július 1-én késő este Berhidán figyeltek fel a lopott autóra, amit egy férfi vezetett. A sofőr a rendőri intézkedés elől egy földútra, a kukoricásba hajtott, ahol az autót hátrahagyta, és elszaladt.

Fotó: police.hu

A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, és azonosították az elkövetőt, egy 28 éves veszprémi lakost, akit július 2-án délelőtt Inotán el is fogtak. B. Attilát előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Szerdán oda letartóztatásban van, ellene lopás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Fotó: police.hu

Az ellopott autót a rendőrök lefoglalták, és kedden visszaadták a tulajdonosának. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.