Leegyszerűsödött a Fidesz kommunikációja: ha Győri Péter nyer vasárnap → pokol

politika
2018 július 05., 07:34
comments 118

Kocsis Máté karrierépítése miatt időközi polgármester-választást tartanak vasárnap a Józsefvárosban. Nagy a tét, a Fidesz a legnagyobbjait sem rest bevetni a kampányhajrában, csütörtök délelőtt Hollik Istvánra került a sor. A kormánypárt frakciószövetségének országgyűlési mandátummal nem rendelkező szóvivője, a Menhely Alapítvány előtt a következőkre hívta fel a figyelmet:

az összellenzéki támogatást bíró Győri Pétert bevándorláspárti pártok támogatják → Győri Péter bevándorláspárti.

Győri Péter "évek óta részt vesz hajléktalanok körüli átláthatatlan szervezetek működtetésében egy olyan intézmény vezetőjeként, amely Soros-szervezetek támogatásából él" + nincs rend az alapítvány KÖRNYEZETÉBEN → Győri Péter polgármestersége veszélyeztetné a biztonságot.

Hollik ezért a "kormánypártok nevében arra kérte a kerület lakóit, hogy ne hagyják Győri Péter által veszélyeztetni azt a biztonságot, amit a kerületben élők és az önkormányzat évek alatt megteremtett." (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.