Rángatják, cibálják, böködik, taszigálják a nagybeteg forintot

gazdaság
2018 július 05., 09:11
comments 40

A Portfolio azt írja, hogy reggel még kissé a 325 felett kezdett az €/Ft, majd lement 323,3-ig, majd nagyobb rángatások jöttek.

photo_camera Fotó: police.hu

Az oka az lehet, hogy a német autógyártók amerikai exportvámjáról biztató hír jelent meg, ami Magyarországot – mint összeszerelő üzemet – érinti. De az MNB szerdai kamatdöntési jegyzőkövének kissé változó üzenetét is értékelhették a befektetők, ezért tudott felülni a betegágyban az egy hete agonizáló nemzeti valuta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.