Szöllősi György: A futballvébé az emberi civilizációnak az egyik csúcsprodukciója

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az EchoTV Tudakozó című műsorának szerda reggeli adásában számolt be az oroszországi foci vébéről 

a Nemzeti Sport főszerkesztője, a Puskás Akadémia volt sajtófőnöke, a Puskás Intézet igazgatója, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, a magyar futball és a Puskás-ügyek nagykövete, Szöllősi György.

Hiába kérdezték helyszíni élményeiről, egy jó sztori se jött ki Szöllősiből, aki kijelentette:

"ha azt kérdezed, hogy tényleg olyan-e, tényleg fantasztikus-e, tényleg nagyszabású-e, én elfogult vagyok, mert a futball vébé, mint olyan, szerintem az emberi civilizációnak az egyik csúcsprodukciója."

Szöllősi szerint

"jobb dolgot még nem nagyon találtak ki, mint a futball vébé. Szerintem minden vébé fantasztikus."

De amúgy tényleg jó az orosz vébé, tette hozzá.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.