Szöllősi György: A futballvébé az emberi civilizációnak az egyik csúcsprodukciója

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az EchoTV Tudakozó című műsorának szerda reggeli adásában számolt be az oroszországi foci vébéről 

a Nemzeti Sport főszerkesztője, a Puskás Akadémia volt sajtófőnöke, a Puskás Intézet igazgatója, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, a magyar futball és a Puskás-ügyek nagykövete, Szöllősi György.

Hiába kérdezték helyszíni élményeiről, egy jó sztori se jött ki Szöllősiből, aki kijelentette:

"ha azt kérdezed, hogy tényleg olyan-e, tényleg fantasztikus-e, tényleg nagyszabású-e, én elfogult vagyok, mert a futball vébé, mint olyan, szerintem az emberi civilizációnak az egyik csúcsprodukciója."

Szöllősi szerint

"jobb dolgot még nem nagyon találtak ki, mint a futball vébé. Szerintem minden vébé fantasztikus."

De amúgy tényleg jó az orosz vébé, tette hozzá.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.