Elsüllyedt egy turistahajó Thaiföldön

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy kínai turista meghalt, 56-an pedig eltűntek , miután pénteken, Phuket sziget partjainál elsüllyedt egy turistahajó - írja a Reuters.

A Phoenix nevű hajón 105-en utaztak, 93 kínai turista és a 12 fős thai személyzet. Az eltűnt 56 turistát mentőcsoportok keresik. 11 ember megsérült, ketten súlyosan, öten könnyebben. 48 embert sikerült kimenteni. A halott utast a vízből emelték ki.

A baleset helyszínének közelében egy jacht is hajótörést szenvedett, azon 35 utas volt, és a hat fős személyzet, többségüket kimentették, de két embert még keresnek.

A hajórólFotó: KRITSADA MUENHAWONG/AFP
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.