Gyermeke született a svéd válogatott kapitányának, de maradt Oroszországban edzeni

Megszületett a második gyermeke Andreas Granqvistnak, ám a svéd labdarúgó-válogatott csapatkapitánya - több társával ellentétben - nem utazott haza az oroszországi világbajnokságról.

A 33 éves védő felesége, Sophie az egyik közösségi oldalon hozta nyilvánosságra péntek hajnalban az örömhírt, miszerint megszületett lányuk. A feleség hozzátette, ő mondta Granqvistnak, hogy ne utazzon haza Svédországba, így a játékos - több más, a vb-n szereplő labdarúgóval ellentétben - nem volt ott gyermeke világrajövetelénél.

Andreas GranqvistFotó: MARTIN BERNETTI/AFP

Korábban a dán Jonas Knudsen, az angol Fabian Delph és a svájci Breel Embolo is elhagyta csapata edzőtáborát, mert a felesége szült. A svédek szombat délután az angol csapattal találkoznak Szamarában a világbajnokság negyeddöntőjében. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.