Jöhet az első szuperhősfilm, aminek egy molett nő lesz a főszereplője

A női szereplők egy ideje már fel-felbukkantak főbb szerepekben a szuperhősös filmekben, és ha hinni lehet az iparági híreszteléseknek, hamarosan az első plus size-szuperhős is vászonra kerülhet. 

A Sony ugyanis azt tervezi, hogy a Valiant-képergények egyik alakja, Faith Herbert köré építenek fel egy külön filmet. A forgatókönyvet az Amerikai istenek írónője, Maria Melnik jegyezheti majd a tervek szerint. 

A sztori főszereplője a sci-fi és képregényrajongó geek lány, Faith Herbert, akinek ezen kívül akad még némi telekinektikus szuperereje, amiből nyilván egy csomó olyan _bonyodalom_ következik majd, ami a hasonló zsánerű filmekben szokott

A Sony Pictures még 2015-ben vásárolta fel a Valiant Entertainment kiadványait, és ebből már készül is Vin Diesel főszereplésével Bloodshot, a terv pedig nyilván az, hogy saját képregényes univerzumot építsenek fel. 

A Faith ezen kívül viszont azért is lenne nagy lépés a képregényes világban, mert eddig nemigen szerepeltek ezekben a filmekben nem nagyon vékony, sportos női karakterek. Faith Herbert 1992-ben jelent meg először képregényben, előbb epizódszereplőként, később viszont annyira népszerű lett, hogy saját történetet is kapott. Most pedig jöhet az első saját filmje. 

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.