Véletlenszerűen bannolják a Thanost éltető subreddit feliratkozóinak felét

A Bosszúállók 3 - Végtelen háború című film főgonosza, Thanos, az őrült titán úgy véli, hogy az univerzum minden gondja a túlnépesedésből ered, ezért az idejét bolygók megszállásával tölti, hogy ott kiirthassa a bolygólakók véletlenszerűen kiválasztott felét, majd elmenjen, és hagyja felvirágozni a planétát. Ez általában be is jön neki, ezért arra hajt, hogy megszerezze az összes végtelen követ, amiket egyszerre birtokolva egyetlen csettintéssel, fájdalommentesen kiirthatja az univerzum minden bolygóján a lakók véletlenszerűen kiválasztott felét.

Mivel a Földön is nagyon sokan vannak, akik aggódnak a durva túlnépesedés miatt, a Thanos-féle gondolatnak van egy rakás követője. A Redditen létezik is egy ThanosDidNothingWrong, azaz ThanosSemmiRosszatNemTett című subreddit, ahol már 211 ezer feliratkozó gyűlt össze.

Ők most kitalálták, hogyan teljesítsék be a subreddit hivatását:

véletlenszerűen bannolják a feliratkozók felét.

Már le is fejlesztették az erre szolgáló algoritmust, a tervek szerint július 9-én jön majd el a nagy nap. Az irtást eredetileg keddre tervezték, de aztán rájöttek, hogy ilyen sok embert nem érdemes akkor bannolni, amikor a július 4-i ünnep miatt a Reddit sok fejlesztője szabadságon van. (Business Insider)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.