Neymar összesen 14 percet fetrengett a vébén

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egyre közeledik a világbajnokság vége, kezdődnek a negyeddöntők, de előbb beszélnünk kell egy nagyon fontos statisztikai adatról. És ez a címben olvasható. Igen, igaz, hogy Neymar eddig összesen 14 percet töltött azzal Oroszországban, hogy pokoli kínok között fetrengjen a földön. A játékosról Gary Lineker azt írta, valószínűleg neki a legalacsonyabb a fájdalomküszöbe az egész vébén, erről ő maga azt mondta, „ez bonyolult, csak jön a fájdalom, és én nem tudom irányítani.” Viszont ennek köszönhetjük ezt a csodás videót alább, amit akárhányszor, akármeddig lehet nézni.

(via BBC)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.