Trump londoni látogatása alatt egy csecsemő-Trump–légballon lehet majd a város egén

külföld
2018 július 06., 15:13
comments 85

Az amerikai elnök jövő héten látogat a brit fővárosba, és számos szervezet tervez komoly tüntetést ellene. Az egyik legnagyobb dobás vélhetően egy hat méter magas légballon felengedése lesz, ami egy dühös csecsemőként ábrázolja Trumpot. 

A tüntetések csütörtökön indulnak majd, többek között a Regent's Parknál, mivel a szervezők szerint Trump a közelben fog majd vacsorázni. Onnan pedig az amerikai nagykövetség elé vonulnak, mivel a feltételezések szerint ott fog majd lakni. 

link Forrás

A Trump-csecsemő ballont péntek reggel fogják felengedni, a 16 ezer fontos árát közösségi finanszírozásból dobták össze. A felengedésére engedélyt adott London polgármestere, Sadiq Khan, aki szóvivőjén keresztül üzente meg, hogy polgármesterként támogatja az emberek békés tüntetéshez való jogát, és tudja, hogy ez számos formában megvalósulhat. 

A nap folyamán több tüntetés lesz még, a legnagyobb rendezvényt pedig péntek délután tartják majd, a BBC székhelye elől vonulnak majd a résztvevők a Trafalgar Square-re. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.