Vízesésbe zuhant és meghalt a népszerű utazó vlogger

külföld
2018 július 06., 05:10
comments 132

A High On Life YouTube-csatorna influencere, Ryker Gamble 30 éves volt. Az AP tudósítása szerint a fiatal Kanadában, Brit Kolumbiában vesztette életét. Gamble az egyike volt annak a három embernek, akinek a halálát a helyi rendőrség megerősítette a hírügynökségnek, a két másik áldozat a vlogger társaságában volt a helyszínen. A Shannon Falls Brit Kolumbia harmadik legnagyobb vízesése.

A baleset körülményeiről egyelőre azt lehet tudni, hogy az áldozatok a vízesés tetejénél lévő medencében úszkáltak, majd a vízesés szélénél lévő párkányra sétáltak. Innen zuhantak a több mint 40 méteres mélységbe.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt