Nemcsák Károlynak nem tetszett minden idők legjobb Szomszédok-videója :(

szórakozás
2018 július 09., 09:04
comments 122

Ha esetleg lemaradt volna a kedves olvasó: egy zseni készített egy videót, melyben a sorozat minden egyes részéből egy másodperc látható. A kiemelkedő művészeti értékkel bíró alkotás azonban kevés ahhoz, hogy mosolyra fakassza Nemcsák Károlyt, azaz a Szomszédok Ferijét. A TV2 reggeli műsorában a teleregény két szereplőjét, őt és Németh Kristófot kérdezték a videóról, a színházigazgató ekkor közölte, hogy neki nem tetszett. „Nem nagyon értettem, hogy mire megy ki. Tehát sem humora nem volt számomra, sem nem adta vissza azt a világot, amit a Szomszédok adott” - magyarázta fanyalgását Nemcsák. 

Hozzátette, ő nem talált benne logikai rendszert. 

Becsületére legyen mondva, ő maga is úgy véli, ez valószínűleg az ő hibája. 

Egyébként az eredeti videó eltűnt Vimeóról, szerencsére YouTube-on még fellelhető.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.