Johnny Depp százezer dollárt ajánlott egy technikusnak, hogy üsse meg őt

külföld
2018 július 10., 15:10
comments 93

Egy bírósági kereset szerint Johnny Depp tavaly áprilisban kétszer is megütötte a technikai személyzet egyik tagját, Gregg Brooks-t a hamarosan a mozikba kerülő új filmje, a City of Lies forgatásán. 

A beadvány szerint a színész a forgatáson alkoholtól bűzlött és munka közben is kábítószerezett. A konkrét eset idején végül Depp testőrei fogták vissza a verekedni akaró színészt. A jelenet egy Los Angeles közelében fekvő hotelben történt, és a kereset szerint Depp fizikailag és verbálisan is bántalmazta a technikust, majd százezer dollárt ajánlott fel neki, ha arcon üti. 

photo_camera Fotó: Tolga Akmen/AFP

A helyszínbiztosítóként dolgozó férfi kártérítést követel Depptől, illetve a produkciós irodától. 

A kereset alapján a balhé azután tört ki, hogy Brook megpróbálta leállítani a forgatást, mivel csak este hétig volt engedélyük a hotel mellett, este 10-ig pedig a hotel belsejében forgatniuk. Miután Brook szólt a rendezőnek, hogy lejárt az idejük, a kereset szerint a rendező, Brad Furman azt válaszolta, hogy ezt mondja meg Deppnek is. 

Ez viszont nem sült el jól, Depp többek között azt üvöltötte a férfinak, hogy nincs joga ahhoz, hogy megmondja, mit kell tennie, majd kétszer bordán ütötte. A férfi tisztességtelen munkaadói magatartás miatt is perel, mert elmondása szerint azért rúgták ki, mert nem volt hajlandó aláírni egy papírt arról, hogy soha nem perelheti be a produkciós irodát a történtekért. 

Brooke ügye csak csepp a tengerben, Depp ellen számos feljelentés van folyamatban, és állandó jogi harcban áll egykori menedzserével, aki a színész szerint több millió dollárral verte át. Depp tavaly vált el Amber Heardtől, és sajtóhírek szerint családon belüli erőszakot is elkövetett. 

Arról, hogy Depp mennyire készen van, még június végén közölt egy óriásportrét a Rolling Stone. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.