Johnny Depp százezer dollárt ajánlott egy technikusnak, hogy üsse meg őt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy bírósági kereset szerint Johnny Depp tavaly áprilisban kétszer is megütötte a technikai személyzet egyik tagját, Gregg Brooks-t a hamarosan a mozikba kerülő új filmje, a City of Lies forgatásán. 

A beadvány szerint a színész a forgatáson alkoholtól bűzlött és munka közben is kábítószerezett. A konkrét eset idején végül Depp testőrei fogták vissza a verekedni akaró színészt. A jelenet egy Los Angeles közelében fekvő hotelben történt, és a kereset szerint Depp fizikailag és verbálisan is bántalmazta a technikust, majd százezer dollárt ajánlott fel neki, ha arcon üti. 

Fotó: TOLGA AKMEN/AFP

A helyszínbiztosítóként dolgozó férfi kártérítést követel Depptől, illetve a produkciós irodától. 

A kereset alapján a balhé azután tört ki, hogy Brook megpróbálta leállítani a forgatást, mivel csak este hétig volt engedélyük a hotel mellett, este 10-ig pedig a hotel belsejében forgatniuk. Miután Brook szólt a rendezőnek, hogy lejárt az idejük, a kereset szerint a rendező, Brad Furman azt válaszolta, hogy ezt mondja meg Deppnek is. 

Ez viszont nem sült el jól, Depp többek között azt üvöltötte a férfinak, hogy nincs joga ahhoz, hogy megmondja, mit kell tennie, majd kétszer bordán ütötte. A férfi tisztességtelen munkaadói magatartás miatt is perel, mert elmondása szerint azért rúgták ki, mert nem volt hajlandó aláírni egy papírt arról, hogy soha nem perelheti be a produkciós irodát a történtekért. 

Brooke ügye csak csepp a tengerben, Depp ellen számos feljelentés van folyamatban, és állandó jogi harcban áll egykori menedzserével, aki a színész szerint több millió dollárral verte át. Depp tavaly vált el Amber Heardtől, és sajtóhírek szerint családon belüli erőszakot is elkövetett. 

Arról, hogy Depp mennyire készen van, még június végén közölt egy óriásportrét a Rolling Stone. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.