Két feldarabolt holttest került elő a pilisszentiváni erdőből

A 24.hu és az ATV is arról számolt be kedd délután, hogy két feldarabolt holttestet találtak a rendőrök a pilisszentiváni erdőben.

Az ATV nem hivatalos rendőrségi forrásokra hivatkozva arról ír, hogy vádalku nyomán találhattak el a rendőrök ahhoz a gödörhöz, ahol az áldozatok holttestei voltak. Az elmúlt napokban állítólag folyamatosan rendőrök és tűzoltók dolgoztak a környéken, több fát is kivágtak. 

A helyiek szerint vélhetően nem pilisszentivániak voltak az áldozatok, hiszen két helyi eltűnéséről tudomásuk lett volna. A rendőrség a folyamatban lévő nyomozás érdekeire hivatkozva egyelőre nem árult el részleteket az ügyről. 

(A címlapi kép csak illusztráció, nem a helyszínen készült.)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.