Összebalhéztak vezetés közben a Kerepesi úton, az egyik férfi szemen lőtte a másikat

Két férfi vezetés közben összeszólalkozott a XIV. kerületben, a Kerepesi úton. Amikor a pirosnál megálltak egymás mellett, beindult az emberkedés: egyikük (a későbbi sértett) lehúzta az ablakot, és, az ügyészség kifejezésével élve „számon kérte a vádlottól a korábbi közlekedési magatartását”.

Ekkor a vádlott kiszállt az autóból, és a csomagtartóhoz ment. Ezt látva a sértett is kiszállt, és utánament.

Az eszköz maga.

A vádlott ekkor a csomagtartóból elővett egy gáz-riasztó fegyvert, majd 1,5 méter távolságból kétszer rálőtt vitapartnerére. A sértett a szeméhez kapott az égető fájdalom miatt, majd beült az autójába, a vádlott pedig eltette a fegyvert, majd értesítette a rendőröket. Előbbi a lövéstől heveny kötőhártya-gyulladást szenvedett.

Az eset januárban történt, az ügyészség közleménye szerint pedig a férfit „fegyveresen elkövetett garázdaság bűntettével” vádolják.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.