Összebalhéztak vezetés közben a Kerepesi úton, az egyik férfi szemen lőtte a másikat

Két férfi vezetés közben összeszólalkozott a XIV. kerületben, a Kerepesi úton. Amikor a pirosnál megálltak egymás mellett, beindult az emberkedés: egyikük (a későbbi sértett) lehúzta az ablakot, és, az ügyészség kifejezésével élve „számon kérte a vádlottól a korábbi közlekedési magatartását”.

Ekkor a vádlott kiszállt az autóból, és a csomagtartóhoz ment. Ezt látva a sértett is kiszállt, és utánament.

Az eszköz maga.

A vádlott ekkor a csomagtartóból elővett egy gáz-riasztó fegyvert, majd 1,5 méter távolságból kétszer rálőtt vitapartnerére. A sértett a szeméhez kapott az égető fájdalom miatt, majd beült az autójába, a vádlott pedig eltette a fegyvert, majd értesítette a rendőröket. Előbbi a lövéstől heveny kötőhártya-gyulladást szenvedett.

Az eset januárban történt, az ügyészség közleménye szerint pedig a férfit „fegyveresen elkövetett garázdaság bűntettével” vádolják.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.