A Buharovok újra forgatnának, te pedig akár 1500 forintért is átélheted, milyen élmény megfinanszírozni egy filmet!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Ha valaha át akartad élni, milyen lehet filmmogulnak, sikeres producernek lenni, most kapva kaphatsz a remek alkalmon. A magyar filmipar legaranyosabb rendezőpárosa, a Buharovok, vagyis Igor és Ivan Buharov, számos legendás alkotás, például egyik kedvenc magyar filmem a korakétezres évekből, A másik ember iránti féltés diadala rendezői újra forgatnának, és ehhez közösségi finanszírozásból teremtenék meg a forrásokat.

Vagyis neked, aki nyilván egész életedben filmmogul szerettél volna lenni, vagy csak egy áldott jó lélek vagy, aki szívesen ad pár ezer forintot kedves, kreatív, érzékeny embereknek, hogy alkothassanak valami maradandót, csupán annyit kell tenned, hogy elmész egy buliba.

Igen, a dolgod annyi, hogy leballagj csütörtök este az A38-ra, bulizz egyet a Bujdosó Trió és a Gentry Sultan koncertjén, mert a belépőd ára már megy is a Buharovoknak.

A jegy a helyszínen kétezer, elővételben ma éjfélig 1500 forint, az igazán elkötelezettek pedig 7500.-, illetve 15000 forintos jegy vásárlásával is támogathatják a projektet.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.