A Buharovok újra forgatnának, te pedig akár 1500 forintért is átélheted, milyen élmény megfinanszírozni egy filmet!

FILM
2018 július 11., 11:28
comments 17

Ha valaha át akartad élni, milyen lehet filmmogulnak, sikeres producernek lenni, most kapva kaphatsz a remek alkalmon. A magyar filmipar legaranyosabb rendezőpárosa, a Buharovok, vagyis Igor és Ivan Buharov, számos legendás alkotás, például egyik kedvenc magyar filmem a korakétezres évekből, A másik ember iránti féltés diadala rendezői újra forgatnának, és ehhez közösségi finanszírozásból teremtenék meg a forrásokat.

link Forrás

Vagyis neked, aki nyilván egész életedben filmmogul szerettél volna lenni, vagy csak egy áldott jó lélek vagy, aki szívesen ad pár ezer forintot kedves, kreatív, érzékeny embereknek, hogy alkothassanak valami maradandót, csupán annyit kell tenned, hogy elmész egy buliba.

Igen, a dolgod annyi, hogy leballagj csütörtök este az A38-ra, bulizz egyet a Bujdosó Trió és a Gentry Sultan koncertjén, mert a belépőd ára már megy is a Buharovoknak.

A jegy a helyszínen kétezer, elővételben ma éjfélig 1500 forint, az igazán elkötelezettek pedig 7500.-, illetve 15000 forintos jegy vásárlásával is támogathatják a projektet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.