A zalaszentmártoni polgármester szerint semmi sértő sincs a feka kanok betelepítéséről szóló kommentben

Nemrég a zalaszentmártoni önkormányzat profiljával valaki arról írt a Facebookon, hogy Európát úgy gyengítik meg, hogy alacsonyIQ-jú, fiatal kanokat hoznak be, „akár repülőgéppel is behordják a fekát Afrikából”.

A falu polgármestere szerint semmi olyan nem volt az önkormányzat profiljáról írt kommentben, ami bárkit sértene. Dancs Szilveszter Zoltán az RTL Híradójának azt mondta, egyébként a szöveg tartalmával is egyetért. 

Bár az 56 lakosú, zalai település lakói még sosem láttak bevándorlókat, a csatornának azt mondták, félnek tőlük. 

Egyébként a fekázó kommentet azóta törölték. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.