Ausztráliában elfogtak egy szépkorú problémás óriáskrokodilt

Ausztrália északi részén elfogtak egy 600 kilós, 4 és fél méter hosszú, 60 éves óriáskrokodilt, akit 8 éve kerestek a hatóságok. Az ekkora állatok veszélyt jelentenek az emberre, az ország északi részén évente átlagosan ketten halnak meg krokodiltámadásban, ezért az ilyen nagy méretű egyedeket befogják, és az ember lakta területektől távolabb engedik őket szabadon. Mióta 1970-ben védett fajjá nyilvánították a krokodilok nagyon elszaporodtak a trópusi területeken. Évente átlagosan 250 problémás egyedet kell elszállítani a települések közeléből. (Telegraph)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.