Azt ismered, amikor Merkel, May és Erdogan együtt nézik az elődöntőt egy okostelefonon?

futball
2018 július 11., 20:14
comments 77

Akkora izgalmak zajlanak a brüsszeli NATO-csúcson, hogy az angol miniszterelnök, a német kancellár és a héten beiktatott török államfő is az oroszországi vébé-elődöntővel voltak elfoglalva az egyeztetés szünetében.

Az ilyen titkos jelenetek - amikkel halandók NATO-csúcs helyett inkább esküvőkön találkoznak - általában úgy kezdődnek, hogy valaki suttyomban elkezdi nézni a meccset a telefonján, aztán lassan gyűlik köré a nép. Itt most Mesüt Cavusoglu török külügyminiszter kezdte bomlasztani a NATO-bulit, aztán úgy megduzzadt körülötte az érdeklődés, hogy az elnöke már alig fért oda.

Theresa May kényszeredetten ránevet Cavusoglura, amikor megtudja, hogy török bíró kezében van az országa sorsa, aztán jelzi, hogy rögtön mennek, csak megvárják a sípszót, Angela Merkel a tőle megszokott empátiával figyel, szegény Tayyip Erdogan alig lát ki a két nő válla mögül, Edi Rama albán kormányfő pedig kedélyesen, már-már házigazda módjára kacarászik és lapogatja a vendégeket. Aztán mind mennek dolgukra:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.