Azt ismered, amikor Merkel, May és Erdogan együtt nézik az elődöntőt egy okostelefonon?

2018 július 11., szerda 20:14
78

Akkora izgalmak zajlanak a brüsszeli NATO-csúcson, hogy az angol miniszterelnök, a német kancellár és a héten beiktatott török államfő is az oroszországi vébé-elődöntővel voltak elfoglalva az egyeztetés szünetében.

Az ilyen titkos jelenetek - amikkel halandók NATO-csúcs helyett inkább esküvőkön találkoznak - általában úgy kezdődnek, hogy valaki suttyomban elkezdi nézni a meccset a telefonján, aztán lassan gyűlik köré a nép. Itt most Mesüt Cavusoglu török külügyminiszter kezdte bomlasztani a NATO-bulit, aztán úgy megduzzadt körülötte az érdeklődés, hogy az elnöke már alig fért oda.

Theresa May kényszeredetten ránevet Cavusoglura, amikor megtudja, hogy török bíró kezében van az országa sorsa, aztán jelzi, hogy rögtön mennek, csak megvárják a sípszót, Angela Merkel a tőle megszokott empátiával figyel, szegény Tayyip Erdogan alig lát ki a két nő válla mögül, Edi Rama albán kormányfő pedig kedélyesen, már-már házigazda módjára kacarászik és lapogatja a vendégeket. Aztán mind mennek dolgukra:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt