Drogdílereket akart kirabolni, akik erre megverték a műlábával, majd halálra késelték

Mark Swinhoe, az áldozat.Fotó: Leicestershire Police - közkincs

Brutális véget ért egy rosszul alakult drogbiznisz Loughborough-ban idén január 14-én. A bírósági tárgyaláson rekonstruált történet szerint a 38 éves Mark Swinhoe drogdílereket próbált átverni és kirabolni, akik erre

saját műlábával kezdték verni, majd halálra késelték.

A bíróság a három gyanúsított közül a 22 éves Harry Matthewst gyilkosságban, a 24 éves Jamie Wilemant emberölésben találta bűnösnek, a 38 éves Paul Anthony Williamst viszont felmentette.

A halottkémi jelentés szerint Swinhoe a késszúrásba halt bele. A támadásban megsérült egy nő is, aki Swinhoe társaságában érkezett. Ő zúzódásokat szenvedett, és megvágták az arcát. (Via BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.