Egy 61 éves férfi ügyintézés közben agyonszúrt egy hivatali dolgozót Inárcson

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a reggeli órákban, a Pest megyei Inárcs egyik hivatalának dolgozóját, ügyintézés során egy férfi késsel megsebesítette. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Blikk úgy tudja, hogy a férfi berontott az épületbe, tombolt, és azt kiabálta, hogy az ő ügyével senki nem foglalkozik. A magából kikelt férfi kés tartott a kezében, amivel rárontott az ott tartózkodó ügyintéző nőre, akit nyakon szúrt. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett megmenteni az életét. A lap szerint még nem tudni, hogy a férfi milyen ügy miatt volt ennyire dühös a családsegítőre.

Fotó: police.hu

A rendőrök elkezdték az adatgyűjtést és a helyszínelést, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, 61 éves helyi lakost. A férfi elszámoltatása folyamatban van. (police.hu, Blikk)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.