Egy 61 éves férfi ügyintézés közben agyonszúrt egy hivatali dolgozót Inárcson

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a reggeli órákban, a Pest megyei Inárcs egyik hivatalának dolgozóját, ügyintézés során egy férfi késsel megsebesítette. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Blikk úgy tudja, hogy a férfi berontott az épületbe, tombolt, és azt kiabálta, hogy az ő ügyével senki nem foglalkozik. A magából kikelt férfi kés tartott a kezében, amivel rárontott az ott tartózkodó ügyintéző nőre, akit nyakon szúrt. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett megmenteni az életét. A lap szerint még nem tudni, hogy a férfi milyen ügy miatt volt ennyire dühös a családsegítőre.

Fotó: police.hu

A rendőrök elkezdték az adatgyűjtést és a helyszínelést, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, 61 éves helyi lakost. A férfi elszámoltatása folyamatban van. (police.hu, Blikk)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.