Játékos hajtóvadászatot indított az Europol a 25 legkeresettebb bűnöző után

Európai Körözöttek Világkupája néven, játékos keretek között akarja megismertetni az Europol az európai közvéleményt Európa 25 legkeresettebb bűnözőjével. Feltámasztva a lutraalbumok focivébék idején amúgy is feltámadó szellemiségét, online kártyagyűjtőjáték részeként lehet majd memorizálni a bűnözők arcképét és adatait.

A játékban résztvevőknek mind a 25 körözött matricáját össze kell gyűjteniük, ezt úgy tehetik meg, ha megadják az Europol közösségi médiás felületein publikálandó kódokat. Összesen kilenc kódot hoznak nyilvánosságra július 14-ig, mindegyik kód két-három kártyát old fel.

Az Európai Körözöttek Világkupája ránézésre pont olyan játéknak tűnik, mintha rendőrök találták volna ki. Lényegében annyi történik ugyanis, hogy a kódok megadásával össze lehet gyűjteni a 25 körözött képét és adatait, és most idézem a játék hivatalos leírását, "le lehet majd menteni a kártyákat, amiket meg is lehet majd osztani". Ha valaki kedvet érez hozzá, akkor itt próbálkozhat. (Via Police.hu)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.