Már a boltokban az emberi fej nagyságú AVOZILLA, az óriás avokádó szörnyeteg

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Átlagosan 1,2 kiló egy gyümölcs, és 15 ausztrál dollár (3 ezer forint) körüli áron kerül a boltokba Ausztráliában az Avozilla néven forgalmazott óriás avokádó, de így is villámgyorsan elkapkodják. Egy Avozilla 20 pirítósra elég. Egyelőre összesen 400 Avozilla fa létezik a világon, de most még kétezret ültetnek, hogy a termelő lépést tudjon tartani a vásárlók igényeivel. (Yahoo)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.