Videó készült George Clooney motorbalesetéről

2018 július 11., szerda 2:39
123

A hírek szerint nem szenvedett súlyos sérüléseket George Clooney, aki kedd reggel robogózás közben karambolozott frontálisan egy szabálytalankodó autóval Szardínián, ahol a 22-es csapdája sorozatverzióját forgatja - Clooney Joseph Heller kulcsregényének egyik legszórakoztatóbb karakterét, Cathcart ezredest alakítja, egyben producere is a sorozatnak.

Az esetről videó is készült, ez alapján Clooney áldhatja a szerencséjét, hogy megúszta könnyebb sérülésekkel. nagyon nagyot repült:

Clooney egyenesen haladt a robogójával, amikor egy bekötőútnál egy szemből érkező Mercedes átcsorgott a sávjába. Ekkor érkezett Clooney és egy másik robogós - talán neje, Amal Clooney, aki most vele nyaral, erről nem szólnak a hírek. Az első robogósnak még pont sikerült elsuhanni a szabálytalankodó Mercedes és egy kikanyarodni készülő furgon között, Clooney-nak viszont nem. Frontálisan ütközött a kocsival. Lerepült a motorjáról, ráesett a motorháztetőre, majd a földre gurult.

A színészt a II. János Pál pápa kórházban ápolták, a csipőjén, a medencecsontján és a térdén szenvedett zúzódásokat, húsz napig fog lábadozni. (Via Corriere della Sera, Daily Mail)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt