Videó készült George Clooney motorbalesetéről

A hírek szerint nem szenvedett súlyos sérüléseket George Clooney, aki kedd reggel robogózás közben karambolozott frontálisan egy szabálytalankodó autóval Szardínián, ahol a 22-es csapdája sorozatverzióját forgatja - Clooney Joseph Heller kulcsregényének egyik legszórakoztatóbb karakterét, Cathcart ezredest alakítja, egyben producere is a sorozatnak.

Az esetről videó is készült, ez alapján Clooney áldhatja a szerencséjét, hogy megúszta könnyebb sérülésekkel. nagyon nagyot repült:

Clooney egyenesen haladt a robogójával, amikor egy bekötőútnál egy szemből érkező Mercedes átcsorgott a sávjába. Ekkor érkezett Clooney és egy másik robogós - talán neje, Amal Clooney, aki most vele nyaral, erről nem szólnak a hírek. Az első robogósnak még pont sikerült elsuhanni a szabálytalankodó Mercedes és egy kikanyarodni készülő furgon között, Clooney-nak viszont nem. Frontálisan ütközött a kocsival. Lerepült a motorjáról, ráesett a motorháztetőre, majd a földre gurult.

A színészt a II. János Pál pápa kórházban ápolták, a csipőjén, a medencecsontján és a térdén szenvedett zúzódásokat, húsz napig fog lábadozni. (Via Corriere della Sera, Daily Mail)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.