Az angolok megpróbáltak besunyizni egy egyenlítőgólt Mandžukićék gólöröme alatt

Ha nemzetközi futballtorna van, két dologban biztosak lehetünk: az angolok folyamatosan hangoztatni fogják, hogy ők milyen fair, tisztességes játékosok; ezzel párhuzamosan vádolnak fetrengő színészkedéssel mindenkit, akit szétrúgnak, miközben saját fetrengéseikért azonnali piros lapot követelnének a magát feldobó angol harminc méteres körzetében tartózkodóknak.

Vegyük például Pickford kapust, aki a hosszabbítás első félidejének végén valóban bravúrosan védett, de közben széttalpalta Mandžukić térdét, aki el is terült a földön. "Pattanj már fel, te kibaszott picsa" - üvöltötte neki a brit úriember mintapéldánya, mintha nem is mélyesztette volna bele két centis stopliját ellenfele térdkalácsába.

Ennél is sportszerűbb gesztus volt, hogy miután pár perccel később Mandžukić vezetést szerzett a horvátoknak, az angolok megpróbáltak gyorsan gólt lőni a horvát gólöröm közepette:

(Via 101 Great Goals)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.