Az angolok megpróbáltak besunyizni egy egyenlítőgólt Mandžukićék gólöröme alatt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ha nemzetközi futballtorna van, két dologban biztosak lehetünk: az angolok folyamatosan hangoztatni fogják, hogy ők milyen fair, tisztességes játékosok; ezzel párhuzamosan vádolnak fetrengő színészkedéssel mindenkit, akit szétrúgnak, miközben saját fetrengéseikért azonnali piros lapot követelnének a magát feldobó angol harminc méteres körzetében tartózkodóknak.

Vegyük például Pickford kapust, aki a hosszabbítás első félidejének végén valóban bravúrosan védett, de közben széttalpalta Mandžukić térdét, aki el is terült a földön. "Pattanj már fel, te kibaszott picsa" - üvöltötte neki a brit úriember mintapéldánya, mintha nem is mélyesztette volna bele két centis stopliját ellenfele térdkalácsába.

Ennél is sportszerűbb gesztus volt, hogy miután pár perccel később Mandžukić vezetést szerzett a horvátoknak, az angolok megpróbáltak gyorsan gólt lőni a horvát gólöröm közepette:

(Via 101 Great Goals)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.