Belefutott a nagypapa egy lánykérésbe, gondolta, felveszi

A 71 éves, kaliforniai John Hartnak - az arckifejezéséből ítélve, amit majd később tisztázott okokból elég hosszú ideig láthatunk az alábbi videón - rettenetesen tetszett, amit új-mexikói kirándulása során látott. Az idősödő úr unokájával látogatott az államba, amikor egy férfi megkérte, vegye fel videóra, ahogy megkéri barátnője kezét. John Hart örömmel vállalta a feladatot, hogy mekkora örömmel, az a videóból derül ki igazán, ugyanis a nagypapa a pár helyett véletlenül végig magát filmezte. Magáról a lánykérésről sajnos egyetlen másodpercnyi felvétel sem készült. (Más bámészkodóknak állítólag sikerült azért felvenniük.)

Viszont a videó annyira aranyos lett, hogy a férfi és unokája most arra készülnek, megkeresik az ifjú párt, hogy eljuttassák nekik, mert elég ritka, hogy egy ilyen pillanatot nem a házasodni készülők, hanem az azt nézők szemszögéből látjuk.

Itt a videó, tényleg elég aranyos.

(via ABC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.