Belefutott a nagypapa egy lánykérésbe, gondolta, felveszi

2018 július 12., csütörtök 6:12
27

A 71 éves, kaliforniai John Hartnak - az arckifejezéséből ítélve, amit majd később tisztázott okokból elég hosszú ideig láthatunk az alábbi videón - rettenetesen tetszett, amit új-mexikói kirándulása során látott. Az idősödő úr unokájával látogatott az államba, amikor egy férfi megkérte, vegye fel videóra, ahogy megkéri barátnője kezét. John Hart örömmel vállalta a feladatot, hogy mekkora örömmel, az a videóból derül ki igazán, ugyanis a nagypapa a pár helyett véletlenül végig magát filmezte. Magáról a lánykérésről sajnos egyetlen másodpercnyi felvétel sem készült. (Más bámészkodóknak állítólag sikerült azért felvenniük.)

Viszont a videó annyira aranyos lett, hogy a férfi és unokája most arra készülnek, megkeresik az ifjú párt, hogy eljuttassák nekik, mert elég ritka, hogy egy ilyen pillanatot nem a házasodni készülők, hanem az azt nézők szemszögéből látjuk.

Itt a videó, tényleg elég aranyos.

(via ABC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt