Egy 24 éves amerikai turista talált egy második világháborús bombát Bécsben, amit meg is próbált hazavinni

Negyed órára le kellett zárni kedden a bécsi repteret, mert egy fiatal amerikai turistanő valamiért úgy gondolta, hogy simán hazaviheti szuvenírként a második világháborús bombát, amit bécsi nyaralása során talált.

A reptéri biztonsági ellenőrzésen már nem jutott át. A reptéri illetékesek azonnal riasztották a tűzszerészeket, akik biztonságban eltávolították a besűlt lőszert - egy 75 milliméteres harckocsitöltényt.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy percig se volt senki veszélyben. (Via Deutsche Welle)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.