Két idős férfi összeveszett egy nyitott kocsiajtón, de annyira, hogy az egyik belehalt

bűnügy
2018 július 12., 06:25
comments 332

A budapesti rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetőt, de a sértett a kórházba szállítást követően, az orvosi beavatkozások ellenére elhunyt - írja a police.hu egy szerencsétlenül végződött vitáról.

A 64 éves, érdi H. László kedden délelőtt a XVIII. kerületben vitába, majd dulakodásba keveredett egy idős férfival, aki szóvá tette, hogy a feleségével nem tud a járdán menni, mivel autójának nyitott ajtaja zavarta a gyalogos közlekedést. A férfi dulakodás közben meglökte a 76 éves férfit, aki a betonra esett, beütötte a fejét, majd elvesztette az eszméletét.

A rendőrök az elkövetőt a helyszínen elfogták. A sértett a kórházba szállítást követően, az orvosi beavatkozások ellenére elhunyt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai H. Lászlót halált okozó testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

(A címlapkép illusztráció.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.