Kirúgta Antonio Contét a Chelsea

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A brit sajtó értesülései szerint a londoni klub szerződést bontott az olasz menedzserrel. Conte a tavalyi szezonban az ötödik helyre tudta csak elvezetni a csapatot, ez pedig azt jelenti, hogy a Chelsea idén nem indulhat a Bajnokok ligájában. 

Fotó: GLYN KIRK/AFP

Conte mindössze két szezont töltött el a Chelsea kispadján, és hiába nyert az első szezonban bajnokságot a csapattal, illetve a második szezon végén behúzta a csapat a FA-Kupát is, ez kevésnek bizonyult. Conte szerződéséből még egy év lett volna hátra, sajtóértesülések szerint 9 millió font illeti most meg, amiért idő előtt kell mennie. 

Egybehangzó értesülések szerint a klub padjára Maurizio Sarri, a Napoli ex-edzője érkezik majd. (Telegraph)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.