Már csak rongyos százmillió dollár kell Kyle Jennernek, hogy ő legyen a legfiatalabb milliárdos

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kyle Jenner hamarosan a legfiatalabb self-made dollármilliárdos lehet. A Forbes becslése szerint a még csak húszéves Kyle Jenner, aki az amerikai törvények szerint leghamarabb augusztusi születésnapja után fogyaszthatna legálisan alkoholt, már most 900 millió dolláros vagyont halmozott fel Instagram- és valóságshow-sztárkodásból.

Hogy kontextusba tudjuk ezt helyezni - már ha ez egyáltalán lehetséges, 900 millió dollár felfoghatatlanul nagy vagyon -, nézzük, mit tud felmutatni Jenner talán még híresebb féltestvére, Kim Kardashian West. Rongyos 350 millió dollárt, pedig ő már 37 éves, és a pénzcsinálásban szintén nem kispályás Kanye West neje. (Via BBC)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.