Már csak rongyos százmillió dollár kell Kyle Jennernek, hogy ő legyen a legfiatalabb milliárdos

gazdaság
2018 július 12., 03:14
comments 173

Kyle Jenner hamarosan a legfiatalabb self-made dollármilliárdos lehet. A Forbes becslése szerint a még csak húszéves Kyle Jenner, aki az amerikai törvények szerint leghamarabb augusztusi születésnapja után fogyaszthatna legálisan alkoholt, már most 900 millió dolláros vagyont halmozott fel Instagram- és valóságshow-sztárkodásból.

link Forrás

Hogy kontextusba tudjuk ezt helyezni - már ha ez egyáltalán lehetséges, 900 millió dollár felfoghatatlanul nagy vagyon -, nézzük, mit tud felmutatni Jenner talán még híresebb féltestvére, Kim Kardashian West. Rongyos 350 millió dollárt, pedig ő már 37 éves, és a pénzcsinálásban szintén nem kispályás Kanye West neje. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.