Már csak rongyos százmillió dollár kell Kyle Jennernek, hogy ő legyen a legfiatalabb milliárdos

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kyle Jenner hamarosan a legfiatalabb self-made dollármilliárdos lehet. A Forbes becslése szerint a még csak húszéves Kyle Jenner, aki az amerikai törvények szerint leghamarabb augusztusi születésnapja után fogyaszthatna legálisan alkoholt, már most 900 millió dolláros vagyont halmozott fel Instagram- és valóságshow-sztárkodásból.

Hogy kontextusba tudjuk ezt helyezni - már ha ez egyáltalán lehetséges, 900 millió dollár felfoghatatlanul nagy vagyon -, nézzük, mit tud felmutatni Jenner talán még híresebb féltestvére, Kim Kardashian West. Rongyos 350 millió dollárt, pedig ő már 37 éves, és a pénzcsinálásban szintén nem kispályás Kanye West neje. (Via BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.