Menj vissza Mexikóba, kiáltotta egy nő a 91 éves férfinak, aztán betontömböt vágott az arcába

külföld
2018 július 12., 5:25
comments 278

Egy héttel ezelőtt, Los Angeles egyik utcáján támadt egy fiatal nő a 91 éves, mexikói Rodolfo Rodriguezre. A CNN azt írja, az üggyel összefüggésben letartóztatták a 30 éves Laquisha Jones-t, gyilkossági kísérlettel vádolják.

Rodriguez az utcán sétált, amikor a nő váratlanul egy betontömbbel kezdte ütni a fejét. Közben azt kiabálta, „menj vissza Mexikóba”. A támadó ezután idegen férfiaktól kért segítséget, azt mondta nekik, hogy a férfi megpróbálta elrabolni a gyerekét, mire azok elkezdték rugdosni a földön fekvő férfit. Egy szemtanú, Misbel Borjas az elejétől fogva látta az egészet, azt is hallotta, mit mondott a nő a férfinek, fotót csinált a támadóról, és videót is készített a helyszínen. Amikor ezt a  nő meglátta, ugyanazt a betontömböt próbálta Borjas kocsijához vágni, amivel előtte az idős férfit ütötte. 

A rendőrség nem kezeli gyűlölet-bűncselekményként az esetet, egyelőre vizsgálják a nő indítékát.

Rodriguez Mexikóban él, évente kétszer látogat Los Angeles-be, hogy meglátogassa ott élő rokonait. A támadás következtében eltört az állkapcsa, az arccsontja, két bordája, és zúzódásokat szenvedett. Azt mondta, korábban soha nem érte támadás származása miatt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt