Menj vissza Mexikóba, kiáltotta egy nő a 91 éves férfinak, aztán betontömböt vágott az arcába

Egy héttel ezelőtt, Los Angeles egyik utcáján támadt egy fiatal nő a 91 éves, mexikói Rodolfo Rodriguezre. A CNN azt írja, az üggyel összefüggésben letartóztatták a 30 éves Laquisha Jones-t, gyilkossági kísérlettel vádolják.

Rodriguez az utcán sétált, amikor a nő váratlanul egy betontömbbel kezdte ütni a fejét. Közben azt kiabálta, „menj vissza Mexikóba”. A támadó ezután idegen férfiaktól kért segítséget, azt mondta nekik, hogy a férfi megpróbálta elrabolni a gyerekét, mire azok elkezdték rugdosni a földön fekvő férfit. Egy szemtanú, Misbel Borjas az elejétől fogva látta az egészet, azt is hallotta, mit mondott a nő a férfinek, fotót csinált a támadóról, és videót is készített a helyszínen. Amikor ezt a  nő meglátta, ugyanazt a betontömböt próbálta Borjas kocsijához vágni, amivel előtte az idős férfit ütötte. 

A rendőrség nem kezeli gyűlölet-bűncselekményként az esetet, egyelőre vizsgálják a nő indítékát.

Rodriguez Mexikóban él, évente kétszer látogat Los Angeles-be, hogy meglátogassa ott élő rokonait. A támadás következtében eltört az állkapcsa, az arccsontja, két bordája, és zúzódásokat szenvedett. Azt mondta, korábban soha nem érte támadás származása miatt.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.