Orbán Viktor rátenné a kezét a horvát sikerre is

idióta rekordok
2018 július 12., 07:57
comments 455

Magyarország miniszterelnöke szerint a horvát foci „a mi kutyánk kölyke” - erről az Index írt. Orbán a köztévének adott interjút, a téma alapvetően a NATO-csúcs volt, de a beszélgetés végén, ami még a meccs előtt készült, megkérdezték tőle, mit vár az esti meccstől. Erre válaszolva mondta azt, hogy Horvátországnak szurkol, akikkel szerinte ugyanaz a futballkultúránk, bár a horvátok színvonalát egyelőre megközelíteni sem tudjuk. 

„A horvátok sikere persze a horvátoké, de egy picit úgy érezzük, hogy abban mi is benne vagyunk, hiszen ez a régió dicsősége is, még hogy ha most a horvát zászlót is kell most a magasba emelni” 

- mondta a miniszterelnök.

Lehet, hogy Orbán Viktor azért érzi annyira ezt a közelséget, mert Eszéken a magyar adófizetők pénzéből épül fociakadémia Mészáros Lőrinc horvát csapatánál.

A videót itt lehet megnézni.

photo_camera Fotó: PFLA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.