Egy 77 éves férfi járóbotot kínálva állított be egy idős kacsótai férfihez, majd az áldozata kezéből kikapta a pénzt, és elmenekült

Csütörtök délelőtt egy idős kacsótai férfi hívta a rendőrséget, hogy egy másik férfi kirabolta.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a férfi lakásába bement egy 77 éves szigetvári férfi, aki egy járóbotot kínált neki eladásra. Amikor viszont a sértett nem akarta megvenni a járóbotot, a férfi azt kérte tőle, hogy mutassa meg, mennyi pénz van a pénztárcájában. A sértett erre elővette a pénzét, amire a férfi kikapta azt a kezéből, majd elmenekült.

Az elrabolt összegFotó: police.hu

A rendőrök a helyszín közelében elfogták a lopással megalapozottan gyanúsítható férfit, majd előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A tettét beismerte, és a ruhájából előkerült az ellopott pénz is, amit a rendőrök lefoglaltak, majd visszaadták a tulajdonosának.

A sértett visszakapja a rendőröktől az elrabolt pénzétFotó: police.hu

(police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.