Egy 77 éves férfi járóbotot kínálva állított be egy idős kacsótai férfihez, majd az áldozata kezéből kikapta a pénzt, és elmenekült

bűnügy
2018 július 13., 08:40
comments 47

Csütörtök délelőtt egy idős kacsótai férfi hívta a rendőrséget, hogy egy másik férfi kirabolta.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a férfi lakásába bement egy 77 éves szigetvári férfi, aki egy járóbotot kínált neki eladásra. Amikor viszont a sértett nem akarta megvenni a járóbotot, a férfi azt kérte tőle, hogy mutassa meg, mennyi pénz van a pénztárcájában. A sértett erre elővette a pénzét, amire a férfi kikapta azt a kezéből, majd elmenekült.

Az elrabolt összeg
photo_camera Az elrabolt összeg Fotó: police.hu

A rendőrök a helyszín közelében elfogták a lopással megalapozottan gyanúsítható férfit, majd előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A tettét beismerte, és a ruhájából előkerült az ellopott pénz is, amit a rendőrök lefoglaltak, majd visszaadták a tulajdonosának.

A sértett visszakapja a rendőröktől az elrabolt pénzét
photo_camera A sértett visszakapja a rendőröktől az elrabolt pénzét Fotó: police.hu

(police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.