Három dán tinédzser 150 ezer forintnyi pezsgőt és töményet lopott el egy balatonfüredi szórakozóhelyről

Szerdán 21 óra körül egy balatonfüredi szórakozóhelyről érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy három dán fiatalt itallopáson értek tetten.

A rendőrök megállapították, hogy a 15, 16 és 17 éves fiúk a vendéglátóegység raktárából három palack értékes szeszesitalt (a kép alapján pezsgőt) loptak el, majd egy óra múlva visszamentek, és további négy üveg röviditalt rejtettek a táskájukba.

A füredi Project X végeFotó: police.hu

A bűncselekmény elkövetésével összesen több mint 150 ezer forint értékű kárt okoztak. A lopott, bontatlan italokat a rendőrök egy bokorban találták meg, amiket lefoglaltak, és hiánytalanul visszaadtak a szórakozóhely tulajdonosának.

A dán fiatalok ellen lopás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.