Három dán tinédzser 150 ezer forintnyi pezsgőt és töményet lopott el egy balatonfüredi szórakozóhelyről

Szerdán 21 óra körül egy balatonfüredi szórakozóhelyről érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy három dán fiatalt itallopáson értek tetten.

A rendőrök megállapították, hogy a 15, 16 és 17 éves fiúk a vendéglátóegység raktárából három palack értékes szeszesitalt (a kép alapján pezsgőt) loptak el, majd egy óra múlva visszamentek, és további négy üveg röviditalt rejtettek a táskájukba.

A füredi Project X végeFotó: police.hu

A bűncselekmény elkövetésével összesen több mint 150 ezer forint értékű kárt okoztak. A lopott, bontatlan italokat a rendőrök egy bokorban találták meg, amiket lefoglaltak, és hiánytalanul visszaadtak a szórakozóhely tulajdonosának.

A dán fiatalok ellen lopás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.