Három dán tinédzser 150 ezer forintnyi pezsgőt és töményet lopott el egy balatonfüredi szórakozóhelyről

bűnügy
2018 július 13., 08:11
comments 136

Szerdán 21 óra körül egy balatonfüredi szórakozóhelyről érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy három dán fiatalt itallopáson értek tetten.

A rendőrök megállapították, hogy a 15, 16 és 17 éves fiúk a vendéglátóegység raktárából három palack értékes szeszesitalt (a kép alapján pezsgőt) loptak el, majd egy óra múlva visszamentek, és további négy üveg röviditalt rejtettek a táskájukba.

photo_camera A füredi Project X vége Fotó: police.hu

A bűncselekmény elkövetésével összesen több mint 150 ezer forint értékű kárt okoztak. A lopott, bontatlan italokat a rendőrök egy bokorban találták meg, amiket lefoglaltak, és hiánytalanul visszaadtak a szórakozóhely tulajdonosának.

A dán fiatalok ellen lopás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.