Bűnbánó arcot vágott a tacskó, nem hittek neki

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

Klasszikusnak mondható tacskóbűncselekményt követett el egy sztenderd és egy törpe szálkásszőrű példányból álló banda július 14-ére virradóra Budapesten. 

A 444.hu szombat hajnali műsorvezető-hírügyletese arra érkezett meg a konyha-nappaliba, hogy a simaszőrű Szily Txiki (1) bűnbánónak szánt pofával hever fél négyzetméternyi vegyes szemét között, ami alaposabb szemrevételezés alapján valami széttépett élemiszercsomagolásnak bizonyult:

De a műsorvezetőt nem hatotta meg a hatásvadász szem- és fejtartás:

Főleg azután nem, hogy megtalálta a fogkeféjét:

"Te is bűnös vagy, Minóka, átkozott kutya!" - mondta ekkor a hírügyletes Szily Minónak (1), ami előítéletes viselkedésnek lenne mondható, ha nem fájdalmas élettapasztalatokon alapult volna. És fél percen belül kiderült, hogy a műsorvezető nem tévedett. A reggelihez szánt vaj ugyanis eltűnt, vagyis ennyi maradt belőle:

Szomorú, de igaz történet! Lapunk mára segélyvonallá alakul: ha a te háziállatod is bűncselekményt követett el ellened mostanában, küldj fotót és rövid leírást a szilyl KUKAC 444.hu címre ÁLLATBŰNÖZÉS subjecttel, hátha használ nekik a nyilvános megszégyenítés!


Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.