Csak Putyinnak jutott esernyő a szakadó esőben

Elég sok idő eltelt a francia győzelemmel végződő világbajnoki döntő lefújása és az érmek átadása között, mire a horvátok elsőként odaértek, szakadni kezdett az eső. 

Erre a rendezők nem készültek fel, egyetlen esernyő volt csak kéznél, azzal Putyint védték, miközben Macron francia elnök és Kolinda Grabar-Kitarović horvát államfő és még a FIFA-elnök, Gianni Infantino is bőrig áztak. Aztán előkerült később még pár ernyő, de addigra mindegy volt, nem is álltak már be alá. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.