A Pussy Riot tagjai berohantak a pályára a vébédöntő alatt

futball
2018 július 15., 15:12
comments 202

2-1-es francia vezetésnél, Mbappé első valamire való megmozdulása után érezte úgy három szurkoló, hogy most róluk szóljon a vébédöntő, és berohantak a pályára. Mint kiderült, a Pussy Riot tagjai voltak. 

link Forrás

A Putyin-ellenes tiltakozásairól híres feminista punkzenekar megmozdulását Putyinnak is végig kellett néznie a lelátóról. A csoport a Facebookon költői/zavaros közleményben vázolta céljait: a politikai foglyok szabadon bocsátását, a tüntetők illegális bebörtönzésének leállítását és a valós politikai versenyt.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.