Hollik István hatalmas hajrával küzdötte fel magát a hülyeségverseny élbolyába

Az udvaribolond-média az egész világbajnokság alatt próbálta az egyes csapatok sikereit és kudarcait a bevándorlás-politikával magyarázni. Bayer Zsolt szerint például a németek azért estek ki, mert „Ezen a világbajnokságon tizenegy Angela Merkel ment fel a pályára játszani.”

A kereszténydemokrata Hollik István ebbe a versenybe szállt be a vébé vége előtt nem sokkal, amikor odáig jutott egy Facebook-posztban, hogy Európa jövőjét az határozza meg, hogy a bevándorlóország Franciaország vagy a keresztény Horvátország győz-e.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.