Kocsija hűtővizén élt egy hétig a hatvan méter mély szakadékba zuhant oregoni nő

külföld
2018 július 15., 07:07
comments 157

Egy hétig élt egy hatvan méteres szakadék mélyén, terepjárója roncsai között a kocsi hűtővizén egy 23 éves portlandi nő. Angela Hernandez a kaliforniai Big Sur tengerparti szikláiról zuhant le autójával.

link Forrás

Angela Hernandezre végül pénteken talált rá két túrázó.

A nő eltűnése addigra már komoly figyelmet keltett. Mintha a föld nyelte volna el, úgy tűnt el nyomtalanul. Az utolsó nyom egy benzinkút térfigyelő kamerájának július 6-án készült felvétele volt, azóta senki sem tudott róla semmit.

link Forrás

Mint most kiderült, a carmeli benzinkúttól nyolcvan kilométernyire zuhant szakadékba.

Amikor rátaláltak, Hernandez öntudatánál volt. Vállsérülése volt. A riasztott mentőalakulatoknak sikerült kiszabadítaniuk a roncsokból és felvinni a sziklán, ahonnan helikopterrel szállították egy közeli kórházban. Állapota stabil és kielégítő volt, a jelek szerint a vállsérülés mellett agyrázkódással megúszta.

A kiszáradást úgy sikerült elkerülnie, hogy megitta járműve hűtővizét.

Túlélése kisebb csoda. A helyi seriff szóvivője, John Thornburg szerint azokat, akik itt lezuhannak a szikláról, "vagy a zuhanás viszi el, vagy a tenger". "Nagyon szerencsés, hogy mindkettőt túlélte" - mondta.

link Forrás

Hernandez Los Angelesben lakó nővérét, Isabelt akarta meglátogatni. "A testvérem hét napot élt túl egyedül egy hatvan méteres szakadék mélyén. Ez nagyon megrázó, lassú folyamat lesz felépülni belőle" - írta Isabel Hernandez a Facebookján. (Via The Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.