Kocsija hűtővizén élt egy hétig a hatvan méter mély szakadékba zuhant oregoni nő

Egy hétig élt egy hatvan méteres szakadék mélyén, terepjárója roncsai között a kocsi hűtővizén egy 23 éves portlandi nő. Angela Hernandez a kaliforniai Big Sur tengerparti szikláiról zuhant le autójával.

Angela Hernandezre végül pénteken talált rá két túrázó.

A nő eltűnése addigra már komoly figyelmet keltett. Mintha a föld nyelte volna el, úgy tűnt el nyomtalanul. Az utolsó nyom egy benzinkút térfigyelő kamerájának július 6-án készült felvétele volt, azóta senki sem tudott róla semmit.

Mint most kiderült, a carmeli benzinkúttól nyolcvan kilométernyire zuhant szakadékba.

Amikor rátaláltak, Hernandez öntudatánál volt. Vállsérülése volt. A riasztott mentőalakulatoknak sikerült kiszabadítaniuk a roncsokból és felvinni a sziklán, ahonnan helikopterrel szállították egy közeli kórházban. Állapota stabil és kielégítő volt, a jelek szerint a vállsérülés mellett agyrázkódással megúszta.

A kiszáradást úgy sikerült elkerülnie, hogy megitta járműve hűtővizét.

Túlélése kisebb csoda. A helyi seriff szóvivője, John Thornburg szerint azokat, akik itt lezuhannak a szikláról, "vagy a zuhanás viszi el, vagy a tenger". "Nagyon szerencsés, hogy mindkettőt túlélte" - mondta.

Hernandez Los Angelesben lakó nővérét, Isabelt akarta meglátogatni. "A testvérem hét napot élt túl egyedül egy hatvan méteres szakadék mélyén. Ez nagyon megrázó, lassú folyamat lesz felépülni belőle" - írta Isabel Hernandez a Facebookján. (Via The Telegraph)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.