Nem játszhat a saját stadionjában a Paksi FC, amíg nincs kész a vendégszektor

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Paksi FC egyelőre nem rendezheti saját stadionjában a hazai mérkőzéseit a labdarúgó NB I-ben.

A klub beszámolója szerint Balog Judit ügyvezető a hétfői szurkolói ankéton elmondta, hogy ameddig nem készül el a vendégszektor, nem focizhatnak otthon. Azt mondta, három lehetséges forgatókönyv létezik:

„A legjobb, hogy a Vidi FC elleni mérkőzésre végeznek a munkálatokkal. A B variáns, hogy a rekonstrukció miatt a pályaválasztói jogok felcserélését kérjük, a C pedig, hogy albérletbe költözünk erre az időre.”

Arról, hogy melyik verzió lép majd életbe, később adnak tájékoztatást.

Munkagépek dolgoznak a Paksi FC labdarúgócsapatának otthonául szolgáló Fehérvár úti stadion újjáépítésén 2016. április 22-én. Akkor úgy volt, hogy a rekonstrukció várhatóan 2017. szeptember 30-ig tart, akkora készül el teljesen a 4500 fős új stadion.Fotó: Sóki Tamás/MTI

A paksiak a második fordulóban, jövő szombaton mérkőznek a címvédő MOL Vidi FC-vel.

Csertői Aurél vezetőedző azt mondta, céljuk az első hat hely valamelyikének megszerzése a hétvégén rajtoló bajnokságban. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.