Nem játszhat a saját stadionjában a Paksi FC, amíg nincs kész a vendégszektor

Reggel 4 hírlevél
Amit 2021-ben tudni kell, minden reggel.

A Paksi FC egyelőre nem rendezheti saját stadionjában a hazai mérkőzéseit a labdarúgó NB I-ben.

A klub beszámolója szerint Balog Judit ügyvezető a hétfői szurkolói ankéton elmondta, hogy ameddig nem készül el a vendégszektor, nem focizhatnak otthon. Azt mondta, három lehetséges forgatókönyv létezik:

„A legjobb, hogy a Vidi FC elleni mérkőzésre végeznek a munkálatokkal. A B variáns, hogy a rekonstrukció miatt a pályaválasztói jogok felcserélését kérjük, a C pedig, hogy albérletbe költözünk erre az időre.”

Arról, hogy melyik verzió lép majd életbe, később adnak tájékoztatást.

Munkagépek dolgoznak a Paksi FC labdarúgócsapatának otthonául szolgáló Fehérvár úti stadion újjáépítésén 2016. április 22-én. Akkor úgy volt, hogy a rekonstrukció várhatóan 2017. szeptember 30-ig tart, akkora készül el teljesen a 4500 fős új stadion.Fotó: Sóki Tamás/MTI

A paksiak a második fordulóban, jövő szombaton mérkőznek a címvédő MOL Vidi FC-vel.

Csertői Aurél vezetőedző azt mondta, céljuk az első hat hely valamelyikének megszerzése a hétvégén rajtoló bajnokságban. (MTI)

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.