Nem játszhat a saját stadionjában a Paksi FC, amíg nincs kész a vendégszektor

A Paksi FC egyelőre nem rendezheti saját stadionjában a hazai mérkőzéseit a labdarúgó NB I-ben.

A klub beszámolója szerint Balog Judit ügyvezető a hétfői szurkolói ankéton elmondta, hogy ameddig nem készül el a vendégszektor, nem focizhatnak otthon. Azt mondta, három lehetséges forgatókönyv létezik:

„A legjobb, hogy a Vidi FC elleni mérkőzésre végeznek a munkálatokkal. A B variáns, hogy a rekonstrukció miatt a pályaválasztói jogok felcserélését kérjük, a C pedig, hogy albérletbe költözünk erre az időre.”

Arról, hogy melyik verzió lép majd életbe, később adnak tájékoztatást.

Munkagépek dolgoznak a Paksi FC labdarúgócsapatának otthonául szolgáló Fehérvár úti stadion újjáépítésén 2016. április 22-én. Akkor úgy volt, hogy a rekonstrukció várhatóan 2017. szeptember 30-ig tart, akkora készül el teljesen a 4500 fős új stadion.Fotó: Sóki Tamás/MTI

A paksiak a második fordulóban, jövő szombaton mérkőznek a címvédő MOL Vidi FC-vel.

Csertői Aurél vezetőedző azt mondta, céljuk az első hat hely valamelyikének megszerzése a hétvégén rajtoló bajnokságban. (MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.