Újabb veszélyes állatbűnözőket lepleztek le, több kontinensen egyszerre, de az egyik bűnös kutya feje beszorult a kukába

Nincs sok jobb játék a közös nyomozásnál.

Miután a hétvégén posztban rántottam le a leplet egy Budán garázdálkodó kutyabandáról, majd a 444 olvasóinak segítségét kértem, pár óra alatt rengeteg bizonyítékot küldtetek be arra, hogy az állatbűnözők köztünk rágnak. De a cikk megjelenése után tovább áradtak a terhelőnél terhelőbb képek és írásbeli vallomások. Olyan súlyos esetekről, hogy a téma újabb cikk után ugatott.

Íme.

A legijesztőbb tény az, hogy a magyar állabűnözők hálózata az egész földgolyót behálózza. Az eddigi legsúlyosabb bűncselekménysorozat helyszínfotói ugyanis nem máshonnan, mint Ausztráliából kaptuk, ahol a félreértett liberalizmus jegyében még mindig szabadlábon rág Nagy-Szabó Murphy.

Most kapaszkodjon mindenki:

Menekülnél? Nincs mivel!:

Ez pedig itt maga az interkontinentális magyar kutyabűnöző, Nagy-Szabó Murphy:

Ugorjunk most át Indiába! Innen indult Lola sztorija, amit a gazdája, Rita osztott meg velünk:

"Ez itt Lola, akit Indiaban az utcarol szedtunk fol decemberben, es azota segit, nehogy unatkozzunk, miutan hazaertunk a munkabol :)"


Mit mondjak, tényleg ez a legerősebb felelősségrevonós fénykép, amit a kétezres években láttam:

Ez meg a legszebb, kutya által készített felhő:

Ancsda marha jó fotót lőtt B. Pankáról, aki éppen elkezdi felfedezni a határait. A képben az a nagyszerű, hogy először nem érteni, mi ebben a poén, sima kutyafotó, aztán, hopp, leesik, mint az egyszeri vizespohár, amit meglátott a macska:

György tanszékvezető egyetemi docens, de ez természetesen semmit sem jelent az élet legfontosabb helyzeteiben, például Isten vagy Gerda és Pepinke macska közös ítélőszéke előtt. 

"Sajnos a tettesek minimális megbánást sem tanúsítottak, élik tovább a megszokott életüket."

Jó reggelt, György!

V. Benji valószínűleg állást fog kapni a fogyasztóvédelemnél, ugyanis segített leleplezni egy igen veszélyes, sajnos kereskedelmi forgalomba került árucikket, a Magától Felrobbanó Párnát. Köszönjük, Benji!

Nemzetközi macskabűnözőt is fogtunk, a neve Gato vagy Gato el Terrible, azaz Rettenetes Macska, és gazdájának, Katinak a vallomása szerint

"rémes bűntettei vannak, a vasalt ruhát kilopja, hogy aztán beférjen a fiókba."

Minderről ráadásul remek videóbizonyítékot is küldött. 

Második videónk a Poszthumusz kategóriában indul és könnyezve nevettem rajta. Tamás Gazda ezt a magyarázatot fűzte a zseniális mozgóképhez:

"Koni kopó már az örök vadászmezőkön túrja ki a szemetet a kukából. Kedvenc hobbija azt eredményezte, hogy több kukafajtát és dizájnt is vegigprobaltunk, de végül csak egy régi öntöttvas vasaló működött, a kuka tetejére helyezve. Persze, mikor elfelejtettem odarakni indulás előtt akkor baszhattam, magyarul minden nap csekkolta, van e sansz."

B. Zorka (1) az Álságos Bűnbánat kategóriában indult egy vasárnapi ebéd közbeni behugyozás után. Mint gazdája, Panna megjegyezte,

A kacsa hidegvérű lemészárlása után hasonló fül és arckifejezést nem tapasztaltunk.

Harmath Anonymus mindössze nyolc hónapos, de máris bizonyította, hogy mekkora bölcsesség és élettapasztalat áll amögött a mondás mögött, hogy "megy ezt, mint az ágyba rágás":Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.