Vádat emeltek M. Richárd verekedő barátnője ellen

Tbg
bűnügy
2018 július 16., 04:31

Garázdaság vétsége, könnyű testi sértés vétsége, valamint személyes adattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat az ügyészség a Dózsa György úti gázoló M. Richárd barátnője, K. Szilvia ellen, írja a Bors.

link Forrás

A nő még  2017. július 12-én egy társával bántalmazott egy nőt, amelyről videót is készítettek és közzétették az interneten. K. Szilvia a sértettet a hajánál fogva földre rántotta, majd többször ököllel próbálta megütni az ütések elől mindkét karjával védekező sértett fejét, majd a nyakára is rálépett, miközben a haját tépte.

A felvételt készítő barátnő ellen is vádat emeltek. (Bors)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.