Vádat emeltek M. Richárd verekedő barátnője ellen

Garázdaság vétsége, könnyű testi sértés vétsége, valamint személyes adattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat az ügyészség a Dózsa György úti gázoló M. Richárd barátnője, K. Szilvia ellen, írja a Bors.

A nő még  2017. július 12-én egy társával bántalmazott egy nőt, amelyről videót is készítettek és közzétették az interneten. K. Szilvia a sértettet a hajánál fogva földre rántotta, majd többször ököllel próbálta megütni az ütések elől mindkét karjával védekező sértett fejét, majd a nyakára is rálépett, miközben a haját tépte.

A felvételt készítő barátnő ellen is vádat emeltek. (Bors)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.