Hadházy népszavazást kezdeményezett "a gátlástalan kormánypropaganda tiltásáért"

Közleményben tudatta Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, hogy Kassai Dániel LMP-s önkormányzati képviselővel közösen 

négy népszavazási kérdést adtak be a Nemzeti Választási Irodához "a gátlástalan kormánypropaganda tiltásáért."

A "hülyeség gátló" kérdések közül kettő a fizetett kormányzati hirdetések teljes tiltását írná elő kettő pedig nagyon szigorúan meghatározná, hogy milyen esetben lehet költeni erre a célra, írják. Szerintük a 

"a kormánypropagandára költött milliárdok  nem csak az agymosást célozzák, hanem ebből a pénzből tartják el a kormány emberei által megvásárolt sajtót is."

Hangsúlyozzák: "a kormánypropaganda maga a klasszikus korrupció: felesleges dolgot vásárol az állam feleslegesen drágán a kormányhoz szemtelenül közeli emberektől." (MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.