Jövő hónapban szabadul Eva Rezesova

Augusztusban kiengedik Eva Rezesovát, írja a 24.hu. A szlovák milliomosnő feltételes szabadlábra helyezési kérelmét mindent illetékes jóváhagyta, a nyomozási bíró is, így a kilenc évre ítélt nő hat év után hazamehet. A lap szerint mintarabként élt a rácsok mögött Rezesova, mindvégig betartott minden szabályt. Dolgozott és rabtársaival sem volt semmilyen konfliktusa. 

Rezesova 2012-ben öklelt el BMW terepjárójával egy Fiat Puntót az M3-as autópályán. A vétlen autóban a helyszínen hárman életüket vesztették, a negyedik áldozat a kórházban halt meg. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.