Még mindig vizsgálják, hogy a CEU valóban folytat-e képzéseket a tengerentúl

A Liberális párt képviselője, Bősz Anett érdeklődött a Külügyminisztériumnál, hogy mégis miért nem írták még alá a CEU-val megállapodást. Ismert: Palkovics miniszter, Altusz államtitkár és Kumin konzul még a télen vizsgálta meg személyesen az egyetem Bard College-ban folyó képzéseit, azóta pedig vizsgálják, hogy valóban képzéseket látták-e ott. Magyar Levente külügyminiszter-helyettes szerint ez a vizsgálat még mindig zajlik. Válaszában azt írja: 

"Magyarországon egy másik ország diplomáját az az egyetem adhatja ki, amelyik rendelkezik az adott országban minősített és regisztrált oktatási tevékenységgel. A CEU eddig ennek a törvényi kötelezettségnek nem felelt meg. Folyik annak vizsgálata, hogy a CEU immár megfelel-e a törvényben rögzített feltételeknek."

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.