Szerdán délután Izraelbe utazik Orbán Viktor

Szerdán Izraelbe látogat Orbán Viktor, így egy héten belül szinte minden politikai példaképével találkozhat - Trumppal és Erdogannal a NATO-csúcson találkozhatott, utána Putyinnál járt Moszkvában, most pedig Benjamin Netanjahu is sorra kerülhet.

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtótitkára szerint Orbán már szerda délután megérkezik Izraelbe, de Netanjahuval csak másnap, csütörtök délelőtt találkozik négyszemközt.

Orbán viktort több kormánytag is elkíséri, a négyszemközti tárgyalás után így már Semjén Zsolt, Szijjártó Péter, Rogán Antal és Gulyás Gergely társaságában folytathatja tárgyalásait az izraeli kormánnyal. Orbán ugyanaznap még az államfővel, Reuven Rivlinnel is tárgyal majd. Hogy miről, azt az Origo nem közölte.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.