Izraelbe érkezett Orbán és kormánya

Megérkezett a tel-avivi Ben Gurion reptérre a magyar kormány különgépe, fedélzetén a miniszterelnökkel, feleségével, és szinte komplett kormányával. 

Az MTI képei szerint Izraelbe utazott Orbán Viktor mellett Szijjártó Péter, Gulyás Gergely, Semjén Zsolt, Rogán Antal, Nagy János és Szőcs Géza kulturális főtanácsadó is.

Orbán Benjamin Netanjahu miniszterelnök meghívására utazott Izraelbe, és illendőségből elvitte magával kormányát is.

A két politikus csütörtökön találkozik egymással, Orbán ezek után egyeztet Reuven Rivlinnel, Izrael Állam elnökével és vezető rabbikkal is, viszont nem lép a Palesztin Hatóság területére, és nem is találkozik palesztin vezetőkkel.  

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.