Jön a negyedik Narcos: irány Mexikó

2018 július 18., szerda 14:37
56

A Netflix nyilvánosságra hozta sikersorozata, a Pablo Escobar életét és a kolumbiai kartellek mindennapjait bemutató Narcos következő évadának néhány részletét. 

A Narcos: Mexico a '80-as évek Mexikójában játszódik, teljesen új szereplőgárdával és történetvezetéssel az első három szériához képest, és a modern drogháború korszakának előzményeit mutatja be. 

Fotó: Narcos FB

A drogháború két oldalán Michael Peña (Millió Dolláros Bébi, Orvlövész, Bábel, Harag) és Diego Luna (Anyádat is, Az élet könyve, Zsivány Egyes) néznek szembe egymással. 

A Félix Gallardót alakító Luna vezeti a Guadalajara kartellt, Peña - aka Kiki Camarena -  a drogelhárítás, a DEA ügynökeként Kaliforniából költözik át Közép-Amerikába, hogy felszámolja a mexikói drogbizniszt.

A szériát a Gaumont gyártotta le a Netflixnek. A sorozat indulásának pontos dátumát még nem hozták nyilvánosságra, várhatóan szeptembertől lesz látható. (Deadline)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt