Jön a negyedik Narcos: irány Mexikó

A Netflix nyilvánosságra hozta sikersorozata, a Pablo Escobar életét és a kolumbiai kartellek mindennapjait bemutató Narcos következő évadának néhány részletét. 

A Narcos: Mexico a '80-as évek Mexikójában játszódik, teljesen új szereplőgárdával és történetvezetéssel az első három szériához képest, és a modern drogháború korszakának előzményeit mutatja be. 

Fotó: Narcos FB

A drogháború két oldalán Michael Peña (Millió Dolláros Bébi, Orvlövész, Bábel, Harag) és Diego Luna (Anyádat is, Az élet könyve, Zsivány Egyes) néznek szembe egymással. 

A Félix Gallardót alakító Luna vezeti a Guadalajara kartellt, Peña - aka Kiki Camarena -  a drogelhárítás, a DEA ügynökeként Kaliforniából költözik át Közép-Amerikába, hogy felszámolja a mexikói drogbizniszt.

A szériát a Gaumont gyártotta le a Netflixnek. A sorozat indulásának pontos dátumát még nem hozták nyilvánosságra, várhatóan szeptembertől lesz látható. (Deadline)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.