Szélviharos napunk lesz, de ez se hoz enyhülést

Szerdán délben így fújhatnak majd a szelek Magyarország felettGrafika: Országos Meteorológiai Szolgálat

Ciklon érkezik hazánkba kelet felől, ennek hatására szerdán jellemzően felhős, a Dunától keletre csapadékos időre számíthatunk. Ennél is meghatározóbb időjárási jelensége lesz a napnak a

tomboló szélvihar

amit a légnyomásban nyugat-keleti irányban kialakult nagy különbségek okoznak. Szokatlan, bár nem példátlan jelenség, hogy a kifejezetten viharos erejű szél egyáltalán nem hoz majd enyhülést, mert a beömlő légtömeg hőmérséklete közel azonos a Kárpát-medencében megült légtömegekével.

A hőmérséklet így 24-30 fok körül alakulhat, késő estére is csak 17-22 fokig enyhül a hőség.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.